Kultur og fritid


Header-06
Kultur og Fritid

 

Der udfolder sig et rigt foreningsliv i tilknytning til vore samlingssteder: Ferritslev Fritidshus, Rolfhallen og Idrætsanlægget i Rolfsted med mange kulturelle, sociale og idrætslige

fritidstilbud for alle aldersgrupper.

 

 

I Ferritslev Fritidshus mødes unge og voksne til alskens aktiviteter året rundt. Der er i huset en ungdomsklub, en juniorklub og en seniorklub, og det er mødested for en lang række foreningsaktiviteter. I husets store sal er der ugentlige bankospil og line-dance.

Uden for lokalområdet er fritidshuset mest kendt som spillested med mange kendte navne og for forskellige kulturelle arrangementer, som trækker mange tilhørere fra nær og fjern.

fritidshus

 

 

 

 

 

 

 

Ferritslev Fritidshus  Ørbækvej 916, Ferritslev

 

Rolfsted Idrætsforening tilbyder en bredt udvalg af idrætsgrene for alle aldersgrupper i tilknytning til Rolfhallen og Idrætsanlægget i Rolfsted. Foreningen har ca. 600 medlemmer, der er aktive inden for gymnastik, håndbold., fodbold, tennis, badminton og senioridræt.  I tilknytning til Rolfhallen er der også motions- og spinninglokaler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rolfhallen    Ørbækvej 878A, Rolfsted

Rolfsted Idrætsforening    Ørbækvej 878A, Rolfsted

 

 

Ferritslev Friskole afholder tirsdagsaftener med forskellige sociale og kulturelle tilbud til alle interesserede.

 

Ferritslev Friskole:    Lundsbjergvej    friskolen@ferifri.dk 42. Ferritslev   www.ferfri.dk

 

 

Hudevad Smedjemuseum, der er etableret med midler fra A.P.Møllers Fond, er et arbejdende museum med aktive medlemmer fra Hudevad Smedjes Venner. Museet er nogle dage åbent for besøgende, hvor både børn og voksne kan prøve at smede.

 

Hudevad Smedjemuseum  Hudevad Byvej 21, Hudevad